(Android) Farm City: Farming \u0026 City Building apgaudinėja daug ištvermės
Feb 5, 2022 2:46:35 GMT -5
Post by tispaduppzazong on Feb 5, 2022 2:46:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daug ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Farm City: Farming & City Building عمومی qmwn
Man taip pat patinka žaidimai, bet turiu ištaisyti klaidą, kad negaliu pridėti draugų, todėl turėčiau išleisti pinigus, kad žaisčiau laimingame balone. bcs Tomui taip pat nereikia jokios pagalbos.
Patinka žaidimas BET IM A LEVEL 26 ir vis tiek nematau nei draugų, nei susirasti, nei niekam padėti, nei gauti pagalbos. Aš nieko neturiu. Atgaivina, bet nieko. Tiesiog Johnsonas yra vienintelis žmogus, kurį matau bet kuriame skirtuke, kurį paspaudžiu... Grįžtu į TOWNSHIP.
Tai nuostabus žaidimas, tačiau pastaruoju metu žaidimas įkeliamas amžinai, o įkėlus pranešama, kad jis nereaguoja. Labiausiai apmaudu, nes esu dažnas žaidėjas
Mėgaukitės šiuo žaidimu, bet yra viena problema: kaip susisiekti su draugu? Niekas man nepadeda mano laive .. kodėl skiriu 3 žvaigždutes, kitaip žaidimas yra nuostabus ir pilnas malonumas
Užmušti laikui
Geras žaidimas, išskyrus tai, kad tam tikri elementai dingsta arba neveikia tinkamai. Pavyzdžiui, mano banko ir baliono vieta tiesiog atsitiktinai išnyksta, tada vėl pasirodo ir ne visada gali paprašyti pagalbos dėl laivo. Taip pat sako, kad pasiekiau kvietimų limitą, bet turiu tik 2 draugus.
Turiu du telefonus ir jis nesinchronizuoja lygių tiek kartų, kad turiu pradėti viską iš naujo, jei vienas iš mano telefonų užgestų. Prašome pataisyti. Jei tai bus pataisyta, duosiu 6 žvaigždutes
Žaidimas sugenda kiekvieną kartą
Tai įdomus žaidimas. Bet po 18 lygio gamyklos, pastatai, namai ir apdaila yra labai brangi. Sunku juos nusipirkti.
Zombie War Idle Defense Game Santai mde
Jei galėčiau duoti 0 žvaigždučių, norėčiau. Du kartus pasiekiau 25 lygį ir kai atidariau žaidimą, grįžau į 0. Taip sunku pradėti iš naujo. Tai bjauru. Ištaisykite šią klaidą. Pašalinkite žaidimą dabar!!!! Tai pats blogiausias žaidimas, kurį žaidžiau!!!!
Taškai už renginį nesumuojami. Negerai. Rezultatas tiesiog įstrigo.
Man patinka žaidimas, bet nemokamų dovanų vaizdo įrašai niekada nėra labai varginantys
Gražus žaidimas. Bet mums reikia kai kurių variantų. 1. Bendruomenės pastatai turėtų mokėti mokesčius. 2. Pateikite galimybę parduoti arba pirkti prekes iš FB ūkių ir bet kokių reklamuojamų ūkių. 3. Suteikite mums judančius objektus, tokius kaip žmonės, gyvūnai ir transporto priemonės, kad galėtume nusipirkti dekoravimui. 3. Atnaujinimas nenaudingas. Ankstesni laivai atkeliavo per 2 valandas po atnaujinimo. Tai užtrunka iki maždaug 5 val
Įkrauna iki 100, bet neina į ūkį, kas vyksta?
Tai fantastiškas žaidimas, nes šis žaidimas mokosi ūkininkauti ir verslui, todėl tai yra fantastiškas žaidimas
Prašau pataisyti! Facebook'e turiu draugą, kuris pradėjo žaisti prieš kelias dienas ir gali matyti mane ir padėti su mano laivais, bet aš, nei mano žmona, galiu juos matyti ar padėti. Pataisykite tai! Mėgstu žaidimą kitaip.
Tai geras žaidimas, norint atlikti paprastą užduotį reikia daug laiko, nuobodu, turime ilgai laukti tik vienos veiklos
Šerniškas žaidimas pabandykite kopijuoti miestelį. Bet ne miestelis
Geras ir puikus žaidimas pasaulyje
Kull.
Nebandžiau net dėl egzamino visą dieną žinutė ateis
Naujas atnaujinimas pakeičia naujų plotų gavimo būdą, anksčiau nereikėjo kirvio, dabar tai darote, renkantis bet kokias statybines medžiagas taip sunkiai, kad laivas kartais būna trijų arba 5 lizdų, prašome išlaikyti nuoseklumą.
Smagu, bet du kartus pirkau grynuosius, bet taip ir negavau.. praradau 300 pesų.
Išėjus iš žaidimo, įkelti reikia daug laiko ir nepavyksta pakankamai padidinti mastelio.
Nuoroda į bendruomenę nutrūko. Ryšys su „Facebook“ turėtų susieti FB žaidėjus, bet ne . Turiu 0 draugų. Trūksta galimybės pridėti kaimynų, todėl žaidimas tampa mažiau patrauklus. Atrodo, kad jie net neturi „Facebook“ puslapio, kurį galėtų pridėti, o oficialus puslapis yra grupės puslapis. Noriu tikėti, kad tai yra paleidimo problemos, kurios GREITAI bus išspręstos. Visiškai jokio Devs dėmesio. Net ir čia jie nesugeba atsakyti į atsiliepimus. Aš atsisakau naudoti tikrų pinigų, kol nepastebiu patobulinimų.
O Dieve, tai taip lėta... Žaidimo progresas tiesiog nejuda, net jei žaidi kiekvieną dieną ir kas valandą... Nesu tuo patenkintas.
Prieš tai naujinimas buvo geras, bet dabar jaučiu, kad žaidimas pakibo, maniau, kad tai mano mobiliojo ryšio problema, bet taip nėra (pvz., žaidimas atidarytas po ilgo laiko arba dozė neatidaroma, naujausiame žaidime reikia laiko surinkti kai kurios mentelės, o papuošimų negaliu nusipirkti) Prašau, kad ką nors dėl to padarytumėte 😟😣🙏🙏
Miestelio kopija!
Daug klaidų. Garsas žaidime išjungtas, bet skamba kiekvieną kartą, kai įeinu. Reikia truputi darbo
Šis žaidimas yra gerai, bet jūsų įkėlimo greitis yra labai lėtas ir 100%, bet žaidimas neatidarytas
Žaidimas yra gražus.. Bet keista, kad mes negauname jokių pajamų iš mokyklos, policijos nuovados, televizijos stoties, sulčių baro, žaislų parduotuvės ir tt...
Paprastais žodžiais tariant, atlikus išplėtimą, jis nesiplečia. Labai bloga patirtis ketvirtą kartą atlikus plėtrą.
Negaliu pridėti draugų. Nuolat sakykite, kad draugų sąrašas bus atnaujintas, bet to nedaro. Jis įstrigo 6 valandas ir 0 minučių, kad draugų sąrašas būtų atnaujintas.
Pateko į 45 lygį, tada jis ištrynė ir turėjo pradėti viską iš naujo. Nesijaudinkite su šiuo žaidimu.
Man patinka, aš žaidžiu kiekvieną dieną anksti ryte ir po darbo. Dabar 60 lygis, atrodo, šiuo metu maksimalus lygis. Galiu „statyti“ dvi būstas, bet neleisiu, nes gyventojų skaičius yra didžiausias, o „Bendruomenės“ skirtuke nematau naujo „pastato“, kuris leistų toliau kurtis didėjančiam gyventojų skaičiui. Be to, derliaus nuėmimo laikas pailgėjo suddet.Pienas buvo 15 min., dabar 1 val. + ,ignot taip pat... taip pat negali pasiekti 60% Valentino specialaus, sako "sistemos eilutė". 🤨 Toks jausmas, kad šių komentarų niekas neskaito!
Puikus žaidimas ir labai smagu žaisti..
Man labai patinka šis žaidimas, bet kažkas negerai su tuo, kaip pridedate draugų. Žinau, kad žmonės mano FB žaidžia, bet ieškant nieko nerodo, PRAŠOME PADĖKITE 😨
Man patinka šis žaidimas... bet vis dar turiu problemų jį įkeliant, turiu pašalinti ir įdiegti, kartais du ar tris kartus, B4 jis bus įkeltas... IR... vis dar turiu problemų su 8 lygio uostu... Prašau pataisyti!!! Tikrai 5 žvaigždutės, jei tai bus pataisyta!!!
Man labai patinka žaidimas, bet nuosmukis yra tas, kad žiūriu skelbimą, bet negavau atlygio! Labai nusivylęs.