Post by tispaduppzazong on Feb 5, 2022 2:43:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање бесконачних токена ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
Има грешака, али волим игру
Добра је игра али сваки меч траје око 5 секунди и СВАКИ меч прати реклама! Можда 1 реклама на сваких 10 игара, али за сада деинсталирам :-(
Soccer Super Star - Futbol Spor nocl
Мало забаве, али после нивоа 100, чувар постаје невероватно добар и чува све што гађате. Ипак, боље од головног хероја
Огласи су тако фрустрирајући 😤 након сваког минута, хајде!
Даје вам најгоре могуће опције приликом додавања или пуцања!
Игра је најјацааа Најјача браћа
The description of Perverzija Tips App ... App uploaded by: Jãmâł Lmouden. Latest Version: 1.2 Request Perverzija Tips Update ... Soccer Super Star.
Дао сам 5 звездица јер никада нисам играо фудбалску игру као што је ова графика добра и толико ми се свиђа ова игра
Рекламе убијају сву забаву !
Греате
Ово је моја омиљена игра Волим ову игру Ово је невероватно. Нивои игре су веома лаки, али ја волим ову игру
Soccer Super Star - 足球巨星 體育競技 bdrd
Kostenlose Spiele-Apps - Објаве | Фејсбук
Говно
Мораћете да омогућите режим рада у авиону да бисте ово толерисали, али то је до неке тачке угодна игра. Ући ћете тако далеко у игру и приметити да су ваши играчи апсолутно безнадежни. Савршена додавања играчима са тефлонским копачкама
Океј је
Претерали сте са рекламама, али бас претерали! После сваког нивоа и гола-реклама. Због тога имате од мене 1 звездицу. Поправите то и бице много висе задовољних играца.
サッカースーパースター(Soccer Super Star) スポーツ bcd
Игра је супер али треба да смањите трансфере 5 од мене
Дивна игра и детаљнија. Много боље него резултат херој 1 и 2. Палац горе момци. Обожавам то.
Soccer Super Star Sports uvat
Не свиђа ми се што је игра само један бод, али осим што је ово добра утакмица
Ектра😎
Превише тачака заустављања не дозвољава вам да одиграте једну четвртину без заустављања на реклами.
Soccer Super Star İdman vye
Једна звездица само због претераних реклама, убијају вољу за игру, због њих цу и да је избрисем
Косово је део србијеее
Добра игра, али превише реклама светско првенство се зове међународни куп и трофејима је потребан бољи дизајн трофеј Лиге шампиона изгледа као евро трофеј, а евро трофеј изгледа као светско првенство (када се не прикупи)
Игра има добру механику и веома је нереална, али је игра веома забавна
Предобра
Искрено, невероватна апликација. Једина ствар је количина огласа која постоји. То ме излудјује! Ако изгубите, оглас од 30 секунди. Ако желите да премотате уназад, оглас од 50 секунди. Заиста нервира. Имам само један хак за овај проблем са огласима. Искључите ВиФи док играте. Неколико огласа ће се приказати, али након неког времена престају да се појављују. Користите овај хак, ради. Другим речима, веома забавна игра.
Заиста забавно, али мислим да игра има много реклама по мом мишљењу 😁
RuPaul's Drag Race Superstar MOD APK · RuPaul's Drag Race Superstar MOD ... Besplatno Preuzimanje APK Android PES 2017 Pro evolution soccer.
Fortnite Squad Mode 4 Figure Pack, Series 1 - Brown Medicine
Најбоља игрица на свету дајем за ову игрицу 5 звездица
Заиста ми се свиђа ова игра, има лепу графику, али јој је потребно више ажурирања, зато је оцењујем једном 🌟
Обожавам ову игру тако да забавна бесплатна прескакања прелазите нивое и лако можете изабрати свој тим и име
Clumsy Ninja Cabaran kvl
ова игра је дефинитивно најбоља игра коју можете нацртати и померити свог фудбалера и створити играча