Post by tispaduppzazong on Feb 5, 2022 2:37:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Odlično v moji aplikaciji Samsung, vendar počasi na nekaterih drugih napravah
Naj igra in prsla sem ze do sira ooooooooo tesko je😕😎😎😎😎
Mi lahko pomagate, pravkar sem dobil nov telefon in ne morem dobiti nazaj svojega profila...kakšen nasvet?
Optifarm Smart 1.1.0 Build variants in Android - APK Download
Knife Hit არკადული acdo
Naredi
Knife Hit Arcade mdua
Najboljši
Ni bilo super postane nadležno in zelo dolgočasno hitro dobra ideja za igro mora biti le bolj razburljiva, postane zelo ponavljajoča
To je gud
Mislim, da je ta igra NEVERJETNA!!! Na primer, naučiš se bolje ciljati, višja kot je stopnja (ali "Stage", kot piše v igri), bolj se moraš osredotočiti (kar se mi zdi kul) IN še več ... IMAŠ TOLIKO MOŽNOSTI NOŽEV!! ! Ne morem se odločiti, katera se mi zdi boljša! Ampak… Ponavadi dobim napake, ko igram na najtežjih ravneh (običajno se začne na 5. stopnji). Ne rečem, da je slabo, samo rečem, da je malo moteče. Še vedno! Napake ali BREZ napak - ta igra ... JE kul!
Pravzaprav zabavna igra. Oglasi niso preveč pogosti in so na splošno kratki, tako da je to lep plus za igro. Je tudi zelo zasvoji, zato ga veliko igram.
Zelo veliko prostora rabi
Ta igra ni slaba, ampak dobra, ker če je več oglasov, tako bi morali videti, d igra ok oglasi so problem v tej igri, a glede igre obstajajo - novi noži odklenejo nove nivoje težav in so mi všeč težave, tako da je igra d je super in neverjetna igra 🤩🤩
Coolwex Dsw300 Strelec
Res mi je všeč d_game, vendar bom dal 3 zvezdice zaradi oglasov in ko izgubiš stopnjo, boš znova zagnal raven
To je dobra igra, vendar veliko oglasov
Res dobra. Preveč oglasov pogosto dolgih 30 let. Vsakič, ko zamudite, je nekoliko nadležno, vendar ostaja dobra aplikacija!
veliko oglasov, vendar je še vedno zabavno. če jo igrate, samo izklopite podatke o wifi snd, da se ne prikažejo oglasi. sodobni problemi potrebujejo sodobne rešitve.
Knife Hit Žaid. automat. yey
ja, to je zelo dobra igra, ko sem v stresu, se sprostim in edina težava v tej igri je, da je v igri veliko oglasov, tako da če se na internetu pojavljajo tudi oglasi, ne vem, zakaj oglasi, ki je samo ena negativna točka v tej igri ok, hvala
Prenos Smashers.io za Android.
Polni oglasi!!! Ne priporočajte! Ko poskušate igrati, se oglasi nadaljujejo in morate zapreti gane ali počakati 2 minuti!!
Všeč mi je ta igra, zelo je zabavna in je vsekakor zahtevna, toda a) izzivi so skoraj nemogoči in b) postane RES frustrirajuće, če igraš brez povezave, ko izgubiš raven, moraš znova začeti od samega začetka, ni možnosti, da poskusite znova, razen če ste na spletu, ko vam ponudijo, da poskusite znova, če gledate oglas, a tudi to se ne zgodi vsakič. Želel bi, če bi lahko uporabili jabolka za ponovni poskus in dobili powerups za upočasnitev koles, da bi bilo lažje.
V redu igra, ampak oglasi so slabi, če želite "nadaljevati". Enkrat sem kliknil in več kot minuto gledal oglas, čemur je sledilo 7-kratno pošiljanje v aplikacijo za oglase zaradi grozljivih gumbov za zapiranje.
Je dostojen ubijalec časa, vendar ima razmerje med igro in oglasom, zaradi česar je igra jezna. Ena zvezdica ne zato, ker je igra slaba, ampak razvijalci kmetujejo igro za denar od oglasov.
Knife Hit Аркади jqah
Neverjetno je .. ima tako lepe nože in tudi animacija je tako ljubka .. toda moti me edino stvar, ki me vedno moti, ko začnemo s to igro, se vedno začne od stopnje 1 in to samo odvrača od tega, da je igra vedno iz začni .. ampak super 🤩
Knife Hit Аркадни tpc
to je zabavna igra, toda zaradi oglasov se igra sesuje in mene osebno to moti. Aplikacijo moram zapreti in znova odpreti, kar je izguba časa. to ni moja povezava in ni wifi. edit: popravljeno
Lepo, vendar naj bo kakovostno
Knife Hit आर्केड गेम ixz
To je zelo dobro super
Če na kateri koli stopnji ni uspelo, moramo spet začeti s 1.
To je dobra igra, le zaostanek na začetku te spravi v zmešnjavo
Zabavna igra. Plačate za odstranitev oglasov, vendar še vedno prejemate oglase. razočaranje.
Highway Drifter מירוצים hit
ta aplikacija je dobra za timepass, vendar kolikokrat igramo, je spet s prve stopnje .... samo izboljšajte to kot naslednje stopnje, da bomo lahko vedeli, koliko stopenj smo dosegli..... hvala
Dobra igra, vendar so oglasi samo nočna mora
... injured in the throat and the attempted muder of the also British Citizen BEN JOSEPH ROBERT BARKER who received a number of knife hits in his body.