Post by tispaduppzazong on Feb 5, 2022 2:31:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
Negalima prisijungti. Turiu puikų wifi ir duomenų ryšį. Žaidime yra vidinių problemų, taip pat sakoma, kad turiu paskyrą. Ką tik atsisiunčiau šį žaidimą ir niekada anksčiau nežaidžiau. Kūrėjai turi problemų, žaisdami savo pačių rizika
Šis žaidimas yra labai įdomus ir jūs galite žaisti bei atrakinti visų rūšių herojus. Šis žaidimas turi „mortal Kombat“ tipo jausmą, tačiau su transformatoriais. Dar neradau nieko blogo apie šį žaidimą, todėl vertinu jį 5 žvaigždutėmis.😁
Žaidimas vis kartojo, kad jis sustojo mano S7 krašte.
Miniforce World Arcade ctj
Leiskite šio žaidimo valdikliui palaikyti. Panašu, kad šis žaidimas gali turėti daug naudos iš žaidimų valdiklių (pvz., Xbox ar PS4). Dvigubas analoginis žaidimų blokas leidžia personažams judėti aukštyn ir žemyn arenoje ir ŠOKTI!
Šis žaidimas panašus į „Marvel: Contest Of Champions“, bet jūs galite šaudyti iš toli, o laikydami dešinę pusę pasukate į transporto priemonę, kuria robotas gali virsti.
Aš skirčiau 5 žvaigždutes, bet ne taip, kaip beveik neįmanoma gauti 5 žvaigždučių robotų jaunesniems nei 35 lygio žmonėms. Turiu 2 paskyrą 1 kiington 2 mcabhavesh tai šią paskyrą turiu 5 žvaigždutes, bet negaliu jos reitinguoti dėl pakopos 4 kibirkštys ir kitame atnaujinime norėčiau pamatyti optimalų transformatorių 2, 3, 4 pagrindą ir kamanės personažus, tokius kaip bltzwing, shatter ir dropkick, ir aš negaunu labai geros animacijos, pavyzdžiui, kai matau žaidimą yt. atrodo, kad jie turi geresnę I grafiką
problema yra ryšyje, internetas veikia sklandžiai ir greitai, bet ryšys dažnai nutrūksta
Labai smagu, kai įvaldi žaidimo eigą ir energon sistemą bei kaip tai sukaupti, kad gautum stipresnius robotus, tikrai smagu, o grafika nuostabi
pagaliau kažkur žaisdamas šį žaidimą, tada, kai pradėjau žaidimą, buvo kažkoks atsisiuntimo pataisas, o dabar jis tiesiog sugenda mano telefoną kiekvieną kartą, kai jį atidarau, nėra prasmės jį laikyti, jei negaliu jo žaisti. bandė iš naujo įdiegti, bandė išvalyti duomenis, niekas neveikia.
Kada bus galima nusipirkti ipad 10.5
ne tik „Final Fantasy“ gerbėjams
TRANSFORMERS: Forged to Fight Екшн npg
Kol kas man labai patinka šis žaidimas! Kadangi esu didžiulis transformatorių gerbėjas, man patinka veikėjų detalės... o kovos valdiklius pasiimti gana lengva. Tai labai smagus žaidimas
TRANSFORMERS: Lutadores Ação ojuz
Tai apima „Battle Transformers“, „DC Comics“ piktadariai ir kita. „Android“ ... Transformeriai: „Forged to Fight“ bus išleisti balandžio 5 d., Ir jūs galite
Aš visiškai negaliu gauti 4 žvaigždučių roboto, tai man nesąžininga. Aš tiesiog nekenčiu šio žaidimo. Man prireikė tiek laiko, kol gavau 3–5 žvaigždučių kristalą ir gavau vieną iš pirmųjų robotų (mixmaster 3*). užteko šio žaidimo
Jokių atnaujinimų, grynųjų pinigų paėmimas ir jie neseniai pakoregavo specialiųjų misijų sunkumus, todėl kaip F2P žaidėjas, pasikliaujantis nuolatiniu kūrėjų gailestingumu, nepateksite į specialias misijas taip toli, kaip norėtumėte, prieš 2 mėnesius. Pasinaudokite mano patarimu, kol nostalgija jūsų nepatrauks, o tada būsite per daug investuoti, kad mesti rūkyti dėl priklausomybės nuo „freemium“ žaidimo, LIK TOLIAU!!
TRANSFORMERS: Forged to Fight Akció fzye
Labai nuobodus žaidimas, bet geriausias dalykas yra tai, kad programoje nėra skelbimų
TRANSFORMERS: Forged to Fight Акционе qjz
Žaidimas sustojo ir nebeliko naujo turinio, o kiekvieną dieną jie pateikia mums naujų pasiūlymų. Jo vis daugiau ir daugiau tampa tik užmokestis už pergalę. Fyi žaidžia nuo beta versijos.
Labai geras žaidas
Šis žaidimas yra labai geras, bet buvo klaida, nes įkėlimo ekranas bus toks pat ir neleidžia man žaisti
Tai buvo tikrai nuostabu, bet aš jam skyriau 3 žvaigždutes, nes mano telefonas kabo ir veikė taip lėtai
Šauniai geras žaidimas Tik truksta daugiau filmo veikėju
Ši programa yra šauni, kovoti yra nuostabūs, bet jei norite kautis, turite palaukti ½ valandos
Gerai, kad žaidžiau žaidimo įvadą ir man patiko kiekviena jo sekundė, bet iš esmės 95% mano mėgstamiausių franšizių kovinių žaidimų problema yra ta, kad jis yra tik internete, taigi, jei galite žaisti istorijos režimą ir galbūt arkadinį režimą. su personažais, kuriuos atrakinate istorijoje neprisijungę ir visa kita internete, kas mane labai nudžiugintų, nes mėgstu transformatorius ir buvo sunku to atsisakyti, bet dėl šios problemos turėjau tai padaryti. Tikiuosi, kad jūs, vaikinai, perskaitėte tai ir padėsite man čia, ačiū.
Kai galvoju apie puikų žaidimą, galvoju apie nuostabius valdiklius, žaidimo eigą ir grafiką, kurią jis turi, tačiau dėl tam tikrų priežasčių vis tiek negaliu pasakyti, kad šis žaidimas yra puikus ar net geresnis už MCOC. Jie yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl šis žaidimas nėra puikus. Tai yra tai, kad KABAM neskiria tiek laiko ir pastangų, kiek turėtų skirti šiam žaidimui. „Forged to Fight“ gali būti geriau nei „Contest of Champions“, bet bijau, kad taip niekada nebus, nes KABAM nereikės laiko, kad jį pagerintų. Gėda
parsisiųsti Transformeriai: Kaltiniai kovos 8.7.1 Android LG K3
Linksmas, nors tiesiogine prasme, čempionų su skirtinga oda konkursas. Vis dėlto aš neprieštarauju, be to, aš užaugau žiūrėdamas transformatorius, o ne įprastus superherojus, todėl matau visus mano pažįstamus ir mylimus automatinius robotus ir apgavikus. Atėmiau 1 žvaigždutę, nes kaip ir čempionų varžybose, laimėti apsimoka. Bet aš neatėmiau 2 ar daugiau žvaigždučių, nes tai įdomus žaidimas, o mikro sandoriai nėra tokie baisūs, kaip kiti mobilieji žaidimai, ir tai yra viskas, ko galiu tikėtis šiomis dienomis.
Tai geriausias transformatorių žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau, bet pridėkite tamsų perbraukimą iš mėnulio pusės, kad jis būtų nuostabus, ačiū :-) 😉☺️👍👌
Man patinka koncepcija, grafika yra gera, bet kiekvieną kartą, kai įstoju į mūšį, žaidimas sugenda. Bandžiau jį pašalinti ir sukurti naują paskyrą, bet nieko nepavyks.
Tai tikrai geras žaidimas, bet man rūpi vienas dalykas – kartais jis vėluoja, bet vis tiek skiriu 5 žvaigždutes
Šis žaidimas yra labai geras, jis turi maisto grafiką ir daugybę variantų, kuriuos aš myliu
Tikrai geras žaidimas
Gj
Avast antivirus 2014 torrent. Atsisiųsti lentelę kreiptis skaičius ...
Blogas žaidimas, neduokite robotams atliekų
Žaidimai per lėtai ir lėtai įkeliami
Transformeriai yra nuostabūs. Šis žaidimas turi visas originalias 1900-ųjų charakterio išvaizdą.
Man patiko. Man smagu ,😆😆😄hoohoo. Daugybė robotų 🤖 gali kovoti su Freindų komanda. Daugelis mano, kad tai įdomu, man patinka žaidimas
Aš žaidžiau ir pasiekiau gerą pažangą, tada išėjau po 2 valandų, prisijungiau ir buvau visiškai kitoje acc.
Puiki koncepcija, daugiausia malonus žaidimas. Ištaisyta dauguma „Marvel Contest of Champions“ problemų. Kol jie neišspręs žaidimo problemų, paliksiu šį 1* įvertinimą. Šiame žaidime pagrindinis dėmesys skiriamas išsisukinėjimui, atakų paskirstymui ir blokavimui, siekiant sukurti nepertraukiamų atakų eilutę. Tačiau per savo savaitę, kai žaidžiau šį žaidimą, aš turėjau maždaug pusšimtį kartų, kai mano kombinacijos nebuvo pertrauktos nė vieno žaidimo mechaniko. Tai atrodo nereikšminga, tačiau kiekvienas žaidimas, kurį lemia žaidimo klaida, yra labai varginantis.